PITAWAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitawan. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:20 Zeer lekker en verzorgd, kwaliteitsingrediënten. Kapsalon van de chef met UiensAUS en curry sterk aan te raden
26 nov 2022 om 9:46 Bezorgen was ok Eten weinig voor de prijs
2 nov 2022 om 0:53 Gewoonweg slecht, vlees uit een pakje, broodje was een klein schijfje. En dan nog zelf in elkaar steken. Doe ik nooit meer.
31 okt 2022 om 20:26 prima zoals gewoonlijk
30 okt 2022 om 23:31 Niet warm. Precies een zelfbouw pakket we moesten nog alles zelf tussen het broodje leggen. Broodje was aangebrand. Lookbroodje kon je niet vast houden lag precies in de olie te drijven.
30 okt 2022 om 21:51 snel bezorgd , super lekker en zeker voldoende . was ook goed warm .
25 okt 2022 om 9:02 Oneetbaar
10 okt 2022 om 22:31 Beste kapsalon van Mechelen het Kapsalon van de chef! En ik heb er veel geprobeerd ;-)
10 okt 2022 om 14:48 Niet wat ik besteld heb Pita komt met een klein schijfje brood Groenten waren 3 sliertjes sla onderaan onder het vlees €40 voor 3 kleine pakjes vlees en 3 schijfjes brood
10 okt 2022 om 1:38 Trekt op niks Pita besteld geen broodje bij gekregen!! Kippets brak je u tanden op Geen groenten NOOOIT bestel ik nog!!!!! Veel te duur voor wat het is!!!
2 okt 2022 om 2:09 Begrijp het niet goed .. alle reacties zijn zo positief. Had deze avond een verbrand mini broodje, droge kippe pita en geen groentjes. Voor de prijs van +10 euro had ik meer verwacht. Ik ben ontgoocheld, voel me in het zak gezet.. Sorry ..
1 okt 2022 om 20:11 Het heeft weer gesmaakt. Vers zoals de vorige keren. Na een dag in touw zijn met een verhuis is het fijn van een smakelijke maaltijd te kunnen genieten zonder zelf achter het fornuis te staan. Pitawan zorgt daar wel voor.