PITAWAN

PITAWAN Pitawan

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitawan. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 8:21 Zeer tevreden
27 jun 2022 om 10:07 Prima
21 jun 2022 om 2:16 Snel geleverd, kapsalon was fijn vers gesneden groenten lekker. Voor tzatziki vond ik broodje te klein bv dit alleen als voorgerecht volgens.
19 jun 2022 om 14:37 levering en pita met friet dik in orde
18 jun 2022 om 12:18 Lekker eten snel geleverd, perfect!
12 jun 2022 om 6:41 De pittaschotels zijn een echte aanrader! Zeer verzorgd , goeie portie , snel geleverd
9 jun 2022 om 22:45 Het adres dat de smaak van de Pita’s op de beste manier bereidt en serveert. Echt lekker!
3 jun 2022 om 0:26 De bestelling zelf duurde redelijk lang en was niet super warm meer. Voor de prijs die we betaalde was het echt absurd wat we kregen, 1 slap mini pita broodje per persoon, en wat vlees Niets van groenten , niets van frietjes.
2 jun 2022 om 22:27 Bedroevend, ik kom al 30 jaar bij pittawan, van bij de opening bij den Dré. Alles perfect, behalve de laatste 3 maand. Porties zijn veel te klein geworden. Zowel bij levering als ter plekke eten. Men krijgt minder dan de helft dan voordien, waarom?
28 mei 2022 om 20:23 Durum is veel te duur voor wat je krijgt en niet eens deftig opgerold. Voor de pita word alles apart geleverd en moet je alles nog zelf in het mini broodje steken
21 mei 2022 om 23:49 Super lekker en optijd zoals aangegeven was
22 apr 2022 om 20:56 Zijn geld niet waard. Lookbrood is gewoon pitabroodje gedoopt in een vettige smeerboel, kost 8,20 €. Ook de pita kip was enkel pitabroodje met apart wat kipblokjes bij geleverd, zonder groenten. De pitaschotel was verzorgd